P.Pardon/Multicul - Generaal P.Pardon over Immigratie en Islamisering.

https://www.memotrip.nl/multicul/
Er is geen Marokkanenprobleem.
Gepost door : Joost Niemoller
Op: 21/07/2013 22:03
En 28-jarige Bredanaar breekt zijn jukbeen op vier plaatsen. Hij fietst en wordt op agressieve toon aangesproken door vier personen, hoogstwaarschijnlijk Marokkanen. Door twee van hen wordt hij in het gezicht geslagen terwijl de anderen toekijken. Het slachtoffer moet geopereerd worden aan zijn rechter oogkas.

Een man in Vlissingen wordt thuis overvallen door een licht getinte man die hem bedreigt met een mes. De man geeft een geldbedrag af en dan lukte het hem de overvaller te verjagen. De overvaller, tenger postuur, ongeveer 1.70 lang, weet per scooter te ontkomen.

Een vrouw van 71 is in Breda vlak bij haar huis. In de brandgang bij de poort van haar woning verschijnt een volwassen man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij trekt de gouden ketting van haar nek en fietst hard weg.

In Amersfoort loopt een vrouw van 57 over het Eemplein in Amersfoort. De tas wordt van haar schouder getrokken. Drie jonge mannen, alledrie een Noord-Afrikaanse uiterlijk lopen met de tas ‘opvallend stoer’ weg.

Een jongen van 18 wordt in het Brabantse Oosterhout zomaar in zijn rug gestoken door een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk, in een zwart trainingspak.

In Zaandam wordt een 44-jarige vrouw uit Alkmaar beroofd als ze net gepind heeft. De man is licht getint en ongeveer 1,70 meter lang. Hij gaat gekleed in een blauw trainingsjack.

Als een vrouw in Den Haag het zebrapad oversteekt wordt ze door twee jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk op een scooter beroofd. Haar Louis Vuitton-tas wordt haar van de schouder getrokken.

In Bergen op Zoom vindt een mislukte overval plaats door twee getinte mannen, de ene 1.65 meter, de ander 1.85 meter. Er wordt aangebeld bij een woning, de zestigjarige bewoner doet open, ziet de mannen, wil de deur sluiten, daarop ontstaat er een worsteling. De vijftigjarige vrouw raakt ook bij de vechtpartij betrokken. De twee weten de twee mannen naar buiten te werken en daarop slaan die op de vlucht.

In Amsterdam schiet vanuit een wit busje een licht getinte man, 1.75 m. lang, een jonge Marokkaanse man dood, op klaarlichte dag.

In Den Haag wordt een 35-jarige man in zijn woning overvallen door een Hindoestaanse man en een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. De twee bedreigen het slachtoffer en binden hem vast met tape. Ze doorzoeken de woning en verlaten het huis met gouden sieraden, telefoons en een Playstation.

Drie jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk richten vernielingen aan in een trein tussen Amsterdam en Den Haag. Ze spuiten onder ander een brandblusapparaat leeg. Het poeder verspreidt zich door het hele treinstel.

Een 91-jarige vrouw moet naar het ziekenhuis nadat ze hard ten val kwam, nadat een jongen met een Noord-Afrikaans uiterlijk de ketting van de hals van haar schoondochter trekt, waarmee ze arm in arm loopt.

In Den Haag wil een vrouw de parkeergarage aan de Van der Neerstraat inlopen als een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk de tas van haar schouder trekt en wegrent.

In Tilburg worden twee jonge Tilburgse broers zonder enige aanleiding aangevallen door drie mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Ze zijn op de fiets. De Noord-Afrikanen springen uit de bosjes. Ze worden tegen de grond gewerkt en geschopt en geslagen. Een van de jongens krijgt een vuistslag in zijn gezicht. Als een van de jongens om hulp begint te schreeuwen, gaan de daders ervandoor.

Twee Marokkaanse jongens eisen excuses van de politie. Ze worden staande gehouden omdat ze midden op straat lopen, met capuchons op. Hierna worden ze gefouilleerd. Een advocaat heeft zich over deze jongens ontfermd. De advocaat: “De jongens blijven vinden dat ze niks verkeerds hebben gedaan. Het is hun overtuiging, en de mijne, dat ze enkel werden gecontroleerd omdat ze Marokkaans zijn. Hoe je het ook wendt of keert: dat is discriminatie en dat vraagt om een verontschuldiging.”

Die politie zat helemaal fout. Een schande.

Het is ook maar goed dat in Nederland de etniciteit bij criminaliteit niet wordt geregistreerd. Want stel je voor, de Nederlandse bevolking zou daar maar de verkeerde conclusies uit trekken. Dat moet je niet willen. Dan ontstaan er spanningen in de samenleving.

| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|

Gepost door: Peter Pan
Op: 22/07/2013 11:25
Marokkanen en islamieten zijn een verrijking voor Nederland, want de islam is het verloren gedeelte van onze identiteit. Het masochisme van onze christelijke cultuur heeft met de ineenstorting van de verzuiling, de kerk, haar sadistische tegenpool verloren. Zij is haar anker in de ruimte kwijt. Thans is zij een nietszeggend punt in de ruimte dat geen richting kan bepalen.

Masochisme heeft geen enkele betekenis zonder sadisme. Dit zult u in Japan daarom niet tegenkomen, want daar bestaat geen christelijke cultuur. Dus ja het is werkelijk 'een verrijking voor ons land'.
Dat heerlijke geweld, je kont omhoog, die bruutheid der verkrachting. Alsof je de gesel van de kerk weer voelt. Die dwang, die heerlijke overheersing.

Boeddhisten staan in het midden van de SM-verdeling. Is leuk maar het echte werk komt toch wel van de natuurlijke tegenpool. Islam is de tweelingbroer van het christendom. Samen spannen zij de SM-dimensie van de woestijnreligies in extremis op. Dat kost heel veel kracht en is maar tijdelijk. Zonder extreme krachten als religieuze indoctrinatie vallen beide weer in chaos naar elkaar toe. En dat is het proces dat u thans waarneemt. De implosie van islam en christendom.

Christendom kan niet zonder islam, is als een dolend punt in de ruimte, haar masochisme heeft geen enkele betekenis, geen intrinsieke waarde. En islam is weer niets zonder christendom, is slechts als punt in de ruimte, haar sadisme ontleent haar betekenis aan het andere punt.

Sadisme (islam) --<-- SM-dyade -->-- (christendom) masochisme


Gepost door: J. Köhler
Op: 20/08/2013 12:20
Willen wij het multiculturalisme wel of niet? Dát zou vraag 1 moeten zijn. En als die bevestigend beantwoord wordt, volgt vraag 2: wát willen wij ermee bereiken?

Op volstrekt ondemocratische wijze is vraag1 ons nooit gesteld, het multiculturalisme is ons opgedrongen. Vervolgens is vraag 2 ons ook nooit gesteld. Dat is niet onlogisch, want vraag 1 zou ongetwijfeld ontkennend beantwoord zijn. Dus vraag 2 is direct irrelevant, want overbodig.

En nu zitten we met het multiculturalisme mét de islamistische component. Waarvan iedereen overtuigd is dat die geen kans van slagen heeft. Maar onze regering, ik bedoel het clubje Brussel-handlangers dat in Den Haag landverradertje aan het spelen is, doet helemaal niks. Verder dan erkennen dat de multiculturele samenleving mislukt is komen ze niet. Inderdaad: regeren is vooruitschuiven.

Gepost door: Kiwi
Op: 20/08/2013 12:23
Ook zonder niet-Nederlanders was er al geen sprake van multiculturalisme. Iemand uit een Rotterdams arbeidersmilieu voelde zich niet thuis in Aerdenhout, een Limburger niet in Friesland, een Noord-Hollander niet in Twente.

Soort zoekt soort, zo simpel is het. Dat kun je willen bestrijden, maar dat zal toch niet werken. Het idee om totaal vreemde culturen hier te laten integreren was daarom ook vanaf het begin al gedoemd om te mislukken. Aangezien iedereen dat kon weten kan het niet anders dan dat dit doelbewust is gebeurt, en is de uitkomst van dat (wan-)beleid precies zoals men dat heeft gewenst.

Het doel was ontwrichten van de nationale staat Nederland ten gunste van de macht van het Vierde Rijk de EU.
Daarom is de multiculturele samenleving goed gelukt.

Gepost door: Manus Wurgkoning
Op: 22/08/2013 20:38
Twee Marokkanen komen met een roeibootje de Rotterdamse haven in gevaren. De douane houdt ze aan, en vraagt wat ze komen doen.

'Nou, wij komen Nederland binnenvallen, en maken er een islamitisch land van.'

De douanier lacht, en roept: 'Ja ja, met z'n tweetjes zeker?'

'Nee hoor,' zegt de Marokkaan, 'wij zijn alleen maar de achterhoede, de rest is er al.'

Gepost door: Rex Tyrannosaurus
Op: 06/09/2013 21:14
Een geestelijk gehandicapte man gooit in A'dam een waxine-lichtje naar een paard en wagen, gevolg? Gaat maanden lang de cel in en daarna ieder jaar rond z.g. Koningsdag wordt hij wéér opgepakt en opgesloten want... hij zou wel weer eens een waxinelichtje naar een paard en wagen kunnen gooien!

In hun oneindige wijsheid heeft één of andere gek geworden rechter, en enkele collega's, besloten dat Samir Azzouz vervroegd vrijkomt want hij is in slechts tweederde van zijn straf al een brave jongen geworden.

Wacht maar af, zéér binnenkort zullen we wel weer van deze jihadist vernemen.

Stuur zo'n gevaarlijke gek gewoon terug naar de krochten waar hij vandaan komt, het Rifgebergte.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Samir_Azzouz| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|
| FreeGoodies | Algemene vragen forum | Albumsindex | UsenetChart |