P.Pardon/Multicul - Generaal P.Pardon over Immigratie en Islamisering.

https://www.memotrip.nl/multicul/
Sint is generaal en Pieten zijn leger.
Gepost door : Banno Banneling
Op: 08/10/2013 09:43
Petitie Zwarte Piet moet blijven

http://petities.nl/petitie/zwarte-piet-moet-blijven

Ik ben er zo zat van om ieder jaar diezelfde discussie te moeten horen of lezen. Welk doel is ermee gediend om een traditie als deze, één van de zeer weinige die NL nog rijk is, te willen verpesten? Er is geen (gekleurd) kind (let wel, de doelgroep van Sinterklaas) die een probleem met racisme heeft als het om Zwarte Piet gaat. Maar 'gelukkig' hebben we daar die zure, weg-met-ons linksche gutmensch voor om ons al die policor prietpraat in het gezicht te gooien: stelletje racisten die Zwarte Piet niet in het land willen hebben. Ziet u de ironie?
Steun Sinterklaas, steun Zwarte Piet, laat Zwarte Piet welkom zijn en blijven. Teken de petitie.

Zwarte Piet heeft de vorige eeuw al in verhalen een steeds prominenter rol gekregen: de Hoofdpiet, de zus-Piet, de zo-Piet.
Zo bezien vormen zij een leger met Sinterklaas als generaal dat met militaire precisie de cadeau's bij de kinderen bezorgt.

http://petities.nl/petitie/zwarte-piet-moet-blijven

| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|

Gepost door: De Mol
Op: 08/10/2013 09:56
In werkelijkheid was 'Moriaantje' niet Marokkaan, maar Ottomaan. Sinterklaas komt uit het Byzantijnse rijk dat veroverd werd door de Turken. Sinterklaas ging als een letterlijke dhimmi kindertjes rondselen in Europa voor a) werkslaaf, b) janitsaar c) paleisslaaf van de Ottomanen. En we hebben het niet over weinig mensen: 1 op de 5 jongens moest mee, dienen in het leger van allah!
Om aan de belasting te voldoen ging de bischop op bezoek bij naburige christensteden, om te vragen of er nog ‘stoute’ jongens waren, die ze gratis mee mochten nemen, of anders goedkope slaven, die voor een grijpstuiver of een pepernoot wel meegegeven werden:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dev%C5%9Firme

Zwarte piet was een moslim, die toekeek of er wel kwaliteitsslaven geronseld werden. De bisschop gaf de gemeentes waar hij de kinderen kwam ophalen een fooi (om het dak van de kerk te repareren ofzo) en een handjevol gepeperde noten.
Zwarte piet was dus wel degelijk een racist. Maar in tegenstelling tot wat beweerd wordt, was hij niet onze slaaf. Maar werden onze kinderen de slaaf.. van zwarte piet, de janitsaren-recruiter.

Men heeft in de Katholieke wereld, anders dan in de Orthodoxe wereld uit het Oost Romeinse Rijk, simpelweg voor de herkenbaarheid, de poppetjes verwisseld voor die van (Moors) Spanje.

Gepost door: De Mol
Op: 08/10/2013 10:00
De werkelijke bisschop van Myra leefde vóór de islam. Waar het omgaat is is dat Sinterklaas een overblijfsel is van een veelvoud aan historische verbanden en vertellingen. Moriaantje en zwarte piet komen wel degelijk voort uit deze historie, en inderdaad daar komen de 'stoute kinderen' vandaan. Over 'de bisschop' moet je dan ook voornamelijk de nazaten uit het Byzantijnse rijk lezen, die kindertjes gingen rondselen voor de janitsaren.

Het verhaal over dat het van oorsprong een Germaans feest was is in deze verre van onmogelijk. Zo is ook het kerstfeest een oud Germaans feest van de zonnewende.
Maar dat doet niets af van het verhaal van Christus en het stalletje e.d. Het een sluit het ander niet uit.

Gepost door: Peter Pardon
Op: 08/10/2013 10:30
Zwarte Piet heeft de vorige eeuw al in verhalen een steeds prominenter rol gekregen: de Hoofdpiet, de zus-Piet, de zo-Piet.
Zo bezien vormen zij een leger met Sinterklaas als generaal. Een leger dat met militaire precisie de cadeau's bij de kinderen bezorgt.

Amuseer en erger u nog eens met mijn samenvatting van "Debat op 2" d.d. 3-12-2011 met de griezeligste linksmensen, "Het Boze Oog op Sint & Piet".
Identificatie met de assistent van Sint Nicolaas bezorgt steeds meer donker gekleurde immigranten aanstoot en ergernis, omdat zij er niet aan ontkomen zich te vereenzelvigen met de narrige knecht van de sint (zei daar Herman Pleij).

http://youtu.be/M9n3d7GzFyQ

Hier een foto van Zwarte Klaas en Witte Piet:

http://multicul.magix.net/multicul/SintZwartePietWitFotoTrouw.jpg

Teken ook de petitie:

http://petities.nl/petitie/zwarte-piet-moet-blijven| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|
| FreeGoodies | Algemene vragen forum | Albumsindex | UsenetChart |