P.Pardon/Multicul - Generaal P.Pardon over Immigratie en Islamisering.

https://www.memotrip.nl/multicul/
Doehetzelfmaar Participatie Samenleving
Gepost door : Cathja
Op: 24/09/2013 16:52
DE "KONING" VAN DE "PARTICIPATIESAMENLEVING"
Sociale cohesie en medemenselijkheid herinvoeren zijn geen reden om de burgers te sommeren de boontjes van de buren te doppen in een soort nieuwe doe-het-zelf deelname-samenleving. De reden is ook niet dat het geld op is. Eén ding: het geld IS niet op, want er komt meer dan genoeg binnen.
Het geld wordt aan verkeerde doelen besteed en komt in de verkeerde handen terecht. Handen, die het nogal eens vertikken om iets voor onze samenleving te doen! Degenen die hiervan het slachtoffer worden zijn onze ouderen en gehandicapten. Onze ouderen, die hun leven lang hard gewerkt hebben voor hun brood, en onze gehandicapten die er totaal niets aan kunnen doen dat ze niet meer kunnen deelnemen aan de werkende maatschappij, om zo hun inkomsten te kunnen verkrijgen.
Onze overheid moet onmiddellijk stoppen met allerlei onzin-donaties. Zielig zwart Afrika is allang niet meer zielig! Kijk alleen al eens naar dat luxe winkelcentrum waar nu die gijzeling plaatsvindt of bomaanslag of schietpartij of welke andere typisch islamitische show het ook betreft. Ziet dat er achterlijk uit?
Allerlei subsidies moeten worden beperkt of helemaal stop gezet, zéker als het iets te maken heeft met 'integratie', iets wat toch nooit gaat lukken, en dus weggegooid geld is.
Er zijn tal van mogelijkheden op te noemen waar onze overheid op zou kunnen besparen, dus onze burgers die op hulp aangewezen zijn het allemaal zelf maar uit te laten zoeken, is ver beneden de maat!
Ik snap niet dat onze koning het woord 'participatie' uit zijn mond heeft weten te krijgen! Het is makkelijk praten als je weet dat het jou nooit zal raken!
Ik hoop dat deze onzalige plannen van tafel gaan. Zorg voor onze zwakkeren is een teken van beschaving en net zo goed een taak van onze overheid!
Als het om inleveren gaat weten ze ons ook feilloos te vinden!| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|

Gepost door: Fleur Agema
Op: 29/09/2013 18:25
Koning Willem-Alexander sprak op Prinsjesdag zijn eerste Troonrede uit. Die telde 2227 woorden. Vraag je aan mensen op straat wat ze er nog van herinneren, en je hoort maar één woord: participatiesamenleving. Eerlijk is eerlijk, het klinkt pakkend. Het zou zomaar het woord van 2013 kunnen worden.

Premier Rutte droomt van een maatschappij waarin mensen meer naar elkaar omkijken. Hij droomt van een dochter die haar moeder helpt met het huishouden, of iemand die boodschappen mee neemt voor de bejaarde buurman. Hij droomt van een zoon die zijn dementerende vader helpt met de administratie. Hij droomt van iemand die een extra bordje eten klaar maakt voor het oude vrouwtje aan de overkant van de straat.

De meeste dromen zijn bedrog, maar Rutte's dromen zijn al werkelijkheid. Nederland is kampioen mantelzorg en vrijwilligerswerk. Miljoenen Nederlanders zetten zich al massaal in voor hun naasten. Kunnen we van hen nóg meer vragen? Ik denk het niet. Onder het mom van meedoen wordt mensen hun zorg afgepakt. Een soort van u-zoekt-het-zelf-maar-uit-samenleving. Rutte's droom is voor miljoenen mensen een nachtmerrie om uit wakker te schrikken. Hij schrikt ook wakker, maar dan van de deurbel. Het is zijn moeder, met een wasmand vol schone was en gestreken overhemden.

Onder het mom van participeren worden de verzorgingshuizen gesloten. Vaak kunnen mensen niet meer zelfstandig blijven, bijvoorbeeld door beginnende dementie. Als iemand niet meer weet waar de sleutels liggen, zou met een beetje behelpen thuis wonen misschien nog kunnen, maar wat als iemand niet meer weet waar een sleutel voor is? Geen partij in de Tweede Kamer wil de zorgkosten op laten lopen, als je niet mee gaat in het sluiten van de verzorgingshuizen of het halveren van de thuiszorg ben je niet ineens een potverteerder. Waar het om gaat is dat we in 2017 bij de scherven staan van onze ouderenzorg terwijl fraude, verspilling, overhead en regels nog welig tieren.

Gisteren waren de Algemene Beschouwingen. Premier Rutte verweet Geert Wilders een debattruc toe te passen toen hij stelde dat het Kabinet moet stoppen met het geven van geld aan de Grieken, Cyprioten en Afrika zolang bij ons in eigen land de verzorgingshuizen sluiten en ouderen in een 24-uurs-luier liggen. Wat had hij dat goed gepareerd klonk het! Geroffel op de bankjes! Hilariteit bij Pauw en Witteman! Maar het is natuurlijk in-en-in triest dat niet alleen onze ouderen straks onder de brug mogen slapen, of die zeven-liter-luier voor drieënhalve dag er misschien wel komt, maar vooral dat we een premier hebben die vooraf bepaalt dat hij op welke interruptie die Wilders ook pleegt gaat zeggen dat het een debattruc is.


Gepost door: Een Kaa
Op: 02/10/2013 12:56
Iedereen moet participeren in gelijkheid. Daarom wil ook de SP de business class afschaffen in vliegtuigen, net als de eerste klas in de trein. De SP is tegen ijsjes als de Magnum Almond, het moet gewoon allemaal Classic. De SP wil alle bieren waar 'premium' op het etiketje staat wegbonken. De SP wil alle auto's vernietigen behalve de Lada 2103. Alle dames minimaal en maximaal maatje 38. Penissen langer dan 19 centimeter worden afgetopt. Slagroom op de koffie gaat in de ban. Rood haar wordt verplicht. Betaalmuren op het interweb worden verboden. Iedereen dezelfde onderbinders als het vriest. Als er één iemand verkouden is moet iedereen verkouden zijn. Dure plaatsen bij een concerten mogen niet meer. Alle witbrood uit de schappen, alles moet bruin. Niemand een iPhone, iedereen Android. Hetzelfde loon voor iedereen. Iedereen naar Landal op vakantie. Iedere maand hetzelfde wijf in de Playboy. Langer dan 5 jaar na de pensioengerechtigde leeftijd door leven mag niet meer.


Gepost door: Oudgediende
Op: 05/10/2013 12:51
DE PARASITATIE-MAATSCHAPPIJ
Er zijn heel veel ouderen die hun gehele leven flink gewerkt hebben. Ze hebben voor hun kinderen gezorgd en ook voor de toenmalige ouderen via hun (aow) premies en belastingen die ze hun gehele werkzame leven keurig betaald hebben. Diezelfde ouderen zijn nog niet geheel versleten en dus moet de maatschappij van hen nog eens profiteren door hun, wel is waar vrijwillige maar met een beetje aandrang (=dwang) te veplichten voor andere ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen te gaan zorgen. Ze gaan als onze linkse regenten hun zin krijgen, naast hun belastingen en ziektekosten premies en inkomensafhankelijke bijdragen ziektekosten en awbz, ook nog eens hun eigen aow betalen omdat ze daar ook nog de premies voor moeten gaan betalen. Dat alles onder het motto onze ouderen hebben het zo goed.

Daar tegenover staan hele groepen die nooit aow enzo hebben betaald maar het wel krijgen (of een aanvulling op een deel aow uit de aow pot). Hele groepen die nooit gewerkt hebben en liever van de staat afhankelijk zijn, want die is er tenslotte voor. Ziet u die ook vrijwillig andere ouderen helpen?

Er is geen geld meer voor onze ouderen want er zijn er teveel. Wat men vergeet is dat die "teveel" allemaal hun premies en belastingen betaald hebben om een goede oude dag te hebben. Dat de staat, in plaats van dat te reserveren voor hun oudedag, het aan leuke dingen heeft uitgegeven zoals de multiculturele immigratie, subsidieslurpers en eurocratie, en nu stomverbaasd ziet dat er nu veel minder aow betalers zijn dan toen omdat de toenmalige geboortegolf nu immers aow golf is geworden en er dus niet genoeg geld meer voor is. Dus moeten ze het zelf maar regelen, dat heet ineens participatiematschappij.

En zorgvuldig afwegend vinden de regenten dat ze niet hun eigen hobby's moeten bedwingen om de ouderen hun deel te geven maar de ouderen dan maar moeten korten en voor zichzelf en de andere oudjes te laten zorgen. Is dat nu participeren of parasiteren?

Gepost door: Cathja
Op: 05/10/2013 12:55
Wie zóiets bedenkt is volledig van de pot gerukt! Onze ouderen hebben hun leven lang hard gewerkt, Nederland helpen opbouwen na de WOII, langere dagen gemaakt dan menigeen die nu werkt, en dan vrijwilligerswerk doen? Zij die betaald hebben voor hun pensioen, jaar na jaar, en dan op zo'n misselijkmakende manier deze oudjes hun welverdiende rust tóch nog niet gunnen?!

Een vreselijk a-sociaal idee!! Wat zitten er toch een verknipte geesten in onze regering! Zelf zullen ze wel zorgen dat ze tegen de tijd van hun pensionering hun schaapjes op het droge hebben, en echt geen vrijwilligerswerk hoeven te doen. Hun hersenkronkel, oorzaak van dit stomme plan, laat zien dat ze nú al niet tot werken in staat zijn.

Laat staan als ze met pensioen zijn.

Laten ze eerst maar eens alle gelukszoekers een trap onder de kont geven en aan het werk sturen. Anders leveren die maar (een deel van) hun uitkering in. Of retour moederland. Het is duidelijk dat de overheid stomme dingen gaat bedenken als ze krap bij kas zitten.


| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|
| FreeGoodies | Algemene vragen forum | Albumsindex | UsenetChart |