P.Pardon/Multicul - Generaal P.Pardon over Immigratie en Islamisering.

https://www.memotrip.nl/multicul/
Palestijnenknuffelaars zijn in feite Israël-haters
Gepost door : Aad van Laar
Op: 19/08/2013 19:12
Gretta Duisenberg, Dries van Agt, Harry van Bommel en Anja Meulenbelt en hun gretige paladijnen binnen de MSM haten Joden. Voor een Jodenboycot zijn ze allemaal te porren maar het echte lijden van de Palestijnen interesseert ze geen lor. Vandaar hun voorliefde voor Palestijnse terroristen en obsessie met de veiligheidsmuur terwijl ze hun snavel houden wanneer in Syrië Palestijnen worden vergast. En nog nooit is er één journalist/propagandist geweest die ze op deze discrepantie wijst. Natuurlijk niet ze zwemmen allemaal in dezelfde onwelriekende vijver als autistische en incestueuze Gutmensch-kikker. Kikkers die alleen gaan kwaken als ze het woordje Jood horen. Kwijlend van morele verontwaardiging. Wat dat betreft lijken ze sprekend op de boxers van Pavlov.

| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|

Gepost door: Timon
Op: 20/08/2013 12:05
Binnen het kader van onze grondwet hebben islamisten het recht, en volgens hun islamitische bronnen de plicht, om onze beschaving te ondermijnen. Binnen datzelfde kader hebben wij het recht, en in mijn ogen de plicht, hun poging hiertoe te saboteren. Dit betekent dat wij islamistische organisaties consequent moeten volgen en hun ware intenties altijd moeten duiden.

Maar het kan zijn dat er zich ooit een tijd voordoet waarin het duiden van ware intenties en het aangaan van debatten niet meer volstaat. Er kan een tijd aanbreken waarin islamistische enclaves zich niet meer middels de rede laten ontmantelen. Wat dan?

Gevoelsmatig is dit een simpele zaak: relevante individuen identificeren, oppakken, uitzetten naar het land dat vermeld staat op het tweede paspoort en de organisaties onklaar maken. Juridisch ligt dit echter lastig.

In het Westen eren wij het meest verlichte document dat ooit is samengesteld: de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, geïnstitutionaliseerd op Europees niveau in het Europese hof voor de Rechten van de Mens (EHRM). Meer dan eens verhindert dit hof het uizetten van ongewenste personen, zelfs als het gaat om terrorisme verdachten.

Gepost door: Van het Goor
Op: 31/08/2013 21:31
Als er democratie in het Midden Oosten komt, en als er niet langer zogenaamde koningen, sjeiks, imams en ayatollahs de dienst uit maken dan loopt het ook wel los met de jodenhaat die in het Midden Oosten nu verplichte kost is. We kunnen heel goed zien dat er op dit moment reeds tal van landen zijn waar Israël goed mee kan opschieten, zolang die volksmenners maar hun bek dichthouden en die vuige propaganda ophoudt.

Ik denk dat Arabieren over het algemeen gewone mensen zijn, vermits men hen de verplicht opgelegde leugens en indoctrinatie ontneemt. Zodra de Arabieren zelf mogen nadenken en zelf mogen kiezen, niet langer die verachtelijke ziekmakende islam krijgen opgedrongen dan zullen zij binnen de kortste keren ook beschaafde mensen zijn.

Het Arabische verlangen om te komen tot democratie is feitelijk een schreeuw om bevrijding van het juk van de islam. De islam is geïnstitutionaliseerde xenofobie en jodenhaat. En elk levend wezen, elk denkend mens wil vrij zijn van onderdrukking.

Wacht maar, dit is het begin van de toetreding van de moslims in het Midden Oosten tot de beschaafde wereld. Een wereld waar plaats is voor iedereen, behalve die huichelende fascisten die zich geconcentreerd hebben binnen de islam, en al hun vriendjes (collaborateurs) zoals Marcel van Dam.

Gepost door: Generaal P.Pardon
Op: 10/10/2013 17:13
WAT ONWIL VERMAG
VERHELDERING PAAR KERNPUNTEN
ISRAËL - "PALESTINA"

Recent liet een vriend zich ontvallen dat Israël "daar ook alleen maar is gedumpt".
"Door wie?" vroeg ik.
Hij dacht door de Britten. En daarom was het "landje pik". Maar ach gut, wat hadden die Britten een hekel aan de zionistisch immigratie naar hun mandaatgebied na de Eerste Wereldoorlog.
In 1923 hebben de Britten (niet eigener beweging maar in opdracht van de Volkenbond) "Palestina" verdeeld: wat nu Jordanië is schonken zij aan hun bondgenoot, de Hasjemitische leider Abdullah, en was bedoeld voor de Arabische Palestijnen (dus oost van de rivier de Jordaan). Wat nu Israël is west van de Jordaan, was gedacht voor joden, inclusief wat nu heet de "West Bank".

De Arabieren gingen niet akkoord, en in 1947 moest het stuk west van de Jordaan opnieuw worden opgesplitst. Want de Arabieren hadden wel al 85% van Palestina in handen, maar 85% was geen 100%
Zo stond in VN-resolutie 181 dat de West Bank voor de Arabieren moest zijn. De joden stemden hiermee in.
Na de joodse onafhankelijkheidsoorlog van 1948 bleef dat zo.

De 'Palestijnen' willen op 22 september 2011 dat de Verenigde Naties, die toch al gecontroleerd worden door de Arabische staten, in de Algemene Vergadering de "staat Palestina erkennen". Dat slaat dan op Gaza, de 'Westelijke Jordaanoever' en op Oost-Jeruzalem (zgn. als hoofdstad).

Nadat er diverse oorlogen waren begonnen met zijn allen tegen 1, maar die wel ook nog van Israël werden verloren, en na decennia onderhandelen, zonder de beoogde 'Palestijnse staat' te krijgen (omdat die bedoeld is als lanceerterrein voor projectielen tegen Israël), streeft men nu dus naar VN-erkenning.
En daarna verder onderhandelen en strijden voor de vernietiging van Israël. Terug naar de grenzen van 1967, heet het rechtschapen, toen Israël immers de "West Bank" veroverde. Maar einddoel moet zijn: terug naar de grenzen van 1917 toen het Turks-islamitische Ottomaanse Rijk de hele regio en de halve wereld daar domineerde.

Wie zijn toch de "Palestijnse staat"?
In april 2011 sloten de PLO dus Fatah (die doen of ze Israël erkennen) en Hamas (de fel anti-Israëlische jihadbeweging), weer eens een akkoord. Namelijk sinds Hamas in 2007 in de Gazastrook een staatsgreep pleegde en Fatah het gebied uit joeg.
Het akkoord betrof een voorlopige technocratische regering in afwachting van verkiezingen. Maar over de samenstelling van de interim-regering zijn Hamas en Fatah het meteen fel oneens. En als Israël vernietigd is zullen ze hun handen ook vol hebben aan hun stammenstrijd en burgeroorlogen onderling.

Allerlei Westerse landen zoals Nederland vinden dat die Palestijnse staat pas mag worden erkend, als er een vredesakkoord met Israël is gesloten.
En een veto van de Verenigde Staten in de Veiligheidsraad betekent dat Palestina geen lidstaat van de VN kan worden, maar wat is dat ook eigenlijk: "Palestina?"

In 1967 probeerden de Arabische staten Israël weer eens de zee in te drijven en koning Hoessein beschoot Israël vanuit Judea/Samaria, welk terrein daarop door de Israëli's werd veroverd.
Ter info: op 24 april 1950 werd het gebied formeel geannexeerd door Jordanië, en daarbij creëerde dat land daarvoor de benaming: 'Westelijke Jordaanoever'.

Tussen 1948 en 1967 hebben Arabieren nooit de felbegeerde "Palestijnse staat" proberen te stichten op de "West Bank". Want dat is ook helemaal niet hun ideaal. Het echte doel is de vernietiging van heel Israël en de 'palestijnen' zijn daartoe een hulpmiddel. Dit werd zo gesteld door Yasser Arafat zelf, die vond dat afzonderlijke palestijnen niet eens bestaan, omdat het allemaal Jordaniërs zijn.
Fatah (PLO/Palestijnse Auroriteit) heeft dit niet uit zijn handvest geschrapt. Mahmoud Abbas (1935) van de Palestijnse Autoriteit laat ook blijken dat hij Israël nog steeds kwijt wil:

http://youtu.be/KvMwbhs8l0k

Ook de Libanese jihadisten van Hezbollah net als de terreur-organisatie Hamas strijden voor Israëls vernietiging.

"Palestijnse vluchtelingen" zijn Arabieren die in 1948 op bevel van de Arabische staten uit het land west van de Jordaan zijn vertrokken, om het in zee drijven van de joden te vergemakkelijken. Aangezien de Arabieren deze oorlog verloren, evenals alle volgende, leefden de niet vertrokken Arabieren in Israël verder en de niet teruggekeerde Arabieren waren "vluchtelingen". De Arabische landen en terreur-organisaties hebben deze mensen al 65 jaar in gebruik als menselijk schild tegen Israël om de joodse staat te demoniseren.

Joodse vluchtelingen uit die tijd bestaan al lang niet meer, want die zijn normaal opgevangen, maar de "Palestijnse vluchtelingen" worden nog immer gewenteld en gekeerd in slachtofferschap en vermenigvuldigen zich tot inmiddels viereneenhalf miljoen.

Erkenning van een "Palestijnse staat" is alleen maar een poging tot voortzetting van chaos en verwarring, terwijl er in die regio juist ruimte en geld zat is voor iedereen.
Met de miljoenen van mevrouw Arafat en de miljarden van de olie-sheiks zou dat paradijs ook makkelijk kunnen worden gefinancierd.
Nodig is daarvoor dat de Arabieren de wapens neerleggen, dan is het morgen vrede. Want als Israël de wapens neerlegt, is het morgen vernietigd. Als 'palestijnen' stoppen Israël te willen wegvagen, dan zal Israël ook stoppen met eventuele oorlogsmisdaden. Er is geen enkel bewijs dat Israël een imperialistische politiek voert. De enige fout van zionisten is dat ze na 1870 in dat stuk woestijn wilden gaan wonen waar niemand in geïnteresseed was.

Het is tegenwoordig politiek correct om Israël eenzijdig te demoniseren, bijvoorbeeld over dat zogenoemde "flottielje" (=oorlogsvloot) van 2010 vanuit Turkije.
Commando's werden uit een helikopter neergelaten op het dek conform internationaal recht. En werden meteen aangevallen door een massa met stokken en staven. Het is politiek correct om te zeggen dat de Israëli's hebben aangevallen en zes mensen hebben gedood, terwijl ze in werkelijkheid kwamen controleren of Gaza geen wapens aangevoerd kreeg om Israël te vernietigen.
De politiek correcte publieke omroep zegt niet dat civiele "hulpgoederen" van Israël gerust naar Gaza toe mochten, ze wilden het uit een Israëlische haven zelfs vervoeren:

http://www.youtube.com/watch?v=qKOmLP4yHb4&NR=1

Turkije, helemaal geen "seculier" land, en bezig met islamiseren, zoekt nu oorlog tegen Israël over een typisch Turks-islamitisch thema: hun eer. Israël heeft namelijk geen excuus aangeboden voor de landing op het "flottielje" (als gezegd legaal volgens internationaal recht).

Het probleem is dat "Palestijnen" joden meer haten dan ze houden van hun eigen kinderen, zei Golda Meir.

De Koron noemt joden apen en varkens (soera's 7:166, 2:65, and 5:60).

de Generaal P.Pardon


| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|
| FreeGoodies | Algemene vragen forum | Albumsindex | UsenetChart |